Застраховаме всичко, което е ценно за Вас!

ЗБ Про Инс предлага пълната гама застрахователни продукти на водещите застрахователи в България за Вас и Вашето семейство.

Научете повече
image

Застраховаме Ви вече 15 години

„ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР ПРО ИНС“ ЕООД е регистриран застрахователен брокер. Вписан в публичния регистър по чл. 30, ал. 1, т. 12 от Закона за Комисията по Финансов Надзор, с Решение №496-ЗБ от 20.07.2006 г. По рег. №-11-234. Специализирали сме се в сферата на общото застраховане.

Застрахователни услуги

Пътувайте спокойно като сключите застраховка Помощ при пътуване в чужбина с включен риск Covid – 19. Полицата покрива медицински разноски вследствие на злополука или акутно заболяване, разноски за спешна дентална помощ и възможност за избор на допълнителни рискове.

Възстановяване на направените разходите за пътуване, в случай, че плановете ти се объркат със застраховка Отмяна на пътуване.

За да сте спокойни, когато планирате следващата си екскурзия, сключете Туристическа застраховка. Осигурено покритие за спасителни и медицински разноски, вследствие на злополука или акутно заболяване.

С Автомобилния асистанс получаваш услугата транспортиране на автомобила вследствие на ПТП, техническа повреда или вандализъм. Смяна на гума, доставка на гориво и още покрити допълнителни рискове, за да пътуваш спокойно.

Ние ще ти помогнем да избереш най-добрата цена за Гражданската отговорност на автомобила ти. Възможност да сключиш задължителната полица в застрахователна компания по твой избор.

Осигуряваме на нашите клиенти съдействие при всяка щета.

Двустранен Констативен Протокол за ПТП

Указание за попълване на ДКП за ПТП

Със застраховка Имущество получаваш защита от природни бедствия, пожар, авария на ВиК, токов удар, кражба и още много възможности за покритие на рискове, които да комбинираш според вида на имуществото.

Нашите партньори

Работим успешно с единадесет застрахователни компании, лицензирани за българския пазар:

Нашият професионален екип

За качественото обслужване на нашите клиенти, сме изградили екип от професионалисти с богат опит в застраховането, които са готови да отговорят на изискванията дори и на най-претенциозния клиент. Натрупания опит използваме, за да можем да защитим интересите на всеки един клиент.

image

Ценим нашите клиенти

За нас е важно клиентите да са удовлетворени през целия срок на застраховката си, а не само при сключване на полица. Освен, че следим сроковете за плащане на дължими вноски и подновяване на полици, ние сме на разположение при въпроси, щета, при нужда от комуникация със застраховател, както и при всякакви въпроси свързани с дейността ни.

Търсите качествено застраховане?